Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
Powered by
Volkswagen logo
Skoda logo
Seat logo
Volkswagen Transportbilar logo

Das WeltAuto. Ett tryggt bilköp 

Noggrant testade bilar

Noggrant testade bilar

Pilar som visar på bytesrätt

1 års garanti

Sköld med bil för att visa skydd

Bytesrätt i 10 dagar

Aktuellt

Fördelar med att köpa begagnad bil genom Das WeltAuto

Stort utbud av nya och begagnade bilar

Certifierade begagnade bilar av premiumkvalitet från bland annat Volkswagen, ŠKODA och SEAT

För dig som är på jakt efter Sveriges bästa begagnade bil finns det ingen bättre plats att leta på än Das WeltAuto. Alla våra bilar är i utmärkt skick och redo att köras. Som en del av Volkswagengruppen erbjuder Das WeltAuto garanti- och finansieringslösningar snarlika dem som vanligtvis är avsedda för nya bilar.

Hos oss hittar du begagnade bilar från mer än 30 olika märken, samt alla typer av karosser och motorer. Genom oss kan du även jämföra bilpriser på kombibilar, sedaner, SUV:ar, skåpbilar, sportbilar eller precis det typ av fordon som du är intresserad av. Hör av dig till en bilhandlare i din närhet så hjälper de dig med dina sökningar.

Volkswagen T-Cross: Par letar efter vägbeskrivning

Noggrant kvalitetstestade begagnade bilar med garanti

Alla certifierade begagnade bilar som säljs genom Das WeltAuto lever upp till högt ställda krav. Det är begagnade bilar som är max 5 år gamla (60 månader) och har gått mindre än 12 000 mil. Detta, tillsammans med ett specialutformat kvalitetstest som består av 122 olika punkter, garanterar att våra begagnade bilar är i bra skick. Pålitliga Das WeltAuto är helt enkelt den perfekta platsen för att köpa begagnade bilar. Kontakta en närliggande återförsäljare för att hitta en begagnad bil som passar dina behov. God service får du givetvis på köpet.

Volkswagen up! Man och kvinna

Finansiering, försäkring och garanti 

Enkelt med Das WeltAuto

Den återförsäljare du köper ifrån kommer att hjälpa dig med finansiering och försäkring. Alla bilar vi väljer att sälja kommer med ett varumärkeslöfte som omfattar tio punkter. Dessa är exklusivt utformade för DasWeltAuto och gäller oavsett om det handlar om en Volkswagen, BMW, Volvo, Renault eller Hyundai, och oavsett om bilen har DSG ®, automatlåda eller manuell växellåda.

Få en omfattande 12 månaders garanti med vilken bil du än väljer. DasWeltAuto är stället du går till när du vill hitta begagnade bilar med bra priser. Jämför modeller, ansök om finansiering och ta del av den utökade garantin redan idag - allt detta får du till ett fantastiskt pris och med riktigt bra service från våra återförsäljare.

Se alla våra begagnade bilar i lager