Finansiering, försäkring och serviceavtal

 

Vi vill att du ska kunna köpa din drömbil. Oavsett vilket finansieringsalternativ du väljer, så hjälper vi dig att göra verklighet av ditt drömbilsköp. Kombinera med märkesförsäkring för ett ännu smidigare bilägande.

 

Das WeltAuto Secure

Vår mest förmånliga bilfinansiering

 

Välj till vår finansiering så får du Billån med garanterat framtida inbytespris, upp till 30% rabatt på vår bilförsäkring och Serviceavtal från 199 kr/mån. Allt på en faktura med månatlig betalning.

 

Billån

Få hjälp med finansieringen

 

Vi erbjuder förmånlig ränta, möjlighet att amortera extra eller lösa billånet utan ytterligare avgifter. Låna upp till 80% av bilens pris. 

 

Bilförsäkring

För ett tryggt bilägande

 

Vår märkesförsäkring är unik på många sätt med en service-, garanti- och ersättningsnivå utöver det vanliga. Skadebesiktning görs av din närmaste auktoriserade verkstad, som även tar hand om eventuella reparationer.

 

Kundkort

VISA-kort utan årsavgift

 

Volkswagengruppens kundkort är speciellt framtaget för dig och ditt fordon från Volkswagen, ŠKODA eller SEAT. Du får poäng på alla dina inköp, generös bensinrabatt, unika erbjudanden från samarbetspartners, reseförsäkring och kort utan årsavgift, enkelt och förmånligt.

 

Serviceavtal

Med låg fast månadsbetalning

 

Enkel kontroll på kostnaderna. Bilen servas hos auktoriserad återförsäljare av specialutbildade mekaniker.