Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer

Finansiering, försäkring och serviceavtal

Vi vill att du ska kunna köpa din drömbil. Oavsett vilket finansieringsalternativ du väljer, så hjälper vid dig att göra verklighet av ditt drömbilsköp. Kombinera bilfinansieringen med märkesförsäkring och serviceavtal för ett attraktivt helhetsbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Utforska våra finansieringsalternativ

 

Vanliga frågor om finansering och försäkring

Vad innebär märkesfinansiering?

När du köper en begagnad VolkswagenŠKODASEAT eller Volkswagen Transportbil från Das WeltAuto kan du välja vår förmånliga märkesfinansiering som är skräddarsydd efter din bilmodell. Om du väljer att kombinera med försäkring så får du rabatt på försäkringspremien och allt samlat på en faktura varje månad. Läs mer om märkesfinansiering.

Vad ingår i märkesfinansiering?

Vi erbjuder konkurrenskraftiga finansieringslösningar anpassade för ditt behov och din bilmodell. Vi erbjuder också Billån med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och innebär att du kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning. Anpassa lånet efter dina villkor och välj en avtalstid mellan 12-84 månader. Vi erbjuder även förmånlig ränta, samt möjlighet att extraamortera eller lösa billånet utan ytterligare avgifter. För företag innebär Billån även möjlighet till avskrivning.

Kan jag teckna bilförsäkring hos er?

Ja, vi erbjuder märkesförsäkring för Volkswagen, ŠKODA, SEAT och Volkswagen Transportbilar i samarbete med If försäkringar. Läs mer här, räkna och teckna försäkring direkt. Om du kombinerar finansiering och försäkring, får du även rabatt på försäkringspremien.

 

Vad tjänar jag på att välja märkesfinansiering och försäkring i ett paket?

De olika bilmärkena har olika förmåner, men om du köper en begagnad bil från någon av Volkswagengruppens märken (VolkswagenŠKODASEAT) och kombinerar deras märkesfinansiering och försäkring får du 25% rabatt på premien. Du får dessutom allt på en faktura och betalning per månad. Om du väljer Das WeltAuto Choice får du ännu högre rabatt på försäkringspremien.

Kan jag leasa en begagnad bil från Das WeltAuto?

Det är möjligt att våra återförsäljare kan erbjuda privatleasing av begagnad bil. Kontakta din närmsta återförsäljare för mer information kring om de erbjuder leasing för just den begagnade bil du är intresserad av.

Vilka finansieringsformer erbjuder Das WeltAuto?

Vi erbjuder Billån med restskuld vilket ger en lägre månadsbetalning och innebär att du kan byta till ny bil oftare. Bilen fungerar som säkerhet för lånet och månadsbetalningarna följer bilens värdeminskning. Anpassa lånet efter dina villkor och välj en avtalstid mellan 12-84 månader. Se även Das WeltAuto Choice, vår mest förmånliga bilfinansiering.

Finns det finansieringslösningar om jag köper ett bilmärke utanför Volkswagengruppen?

Ja, även om du hittar en bil från ett bilmärke utanför Volkswagengruppen så kan vi hjälpa till med en bra finansiering.

Vad händer med bilförsäkringen vid ägarbyte?

Vid ett ägarbyte upphör eventuell tidigare märkesförsäkring att gälla. Personen som tar över ägarskapet av bilen måste teckna en egen bilförsäkring vid samma tillfälle som ägarbytet sker för att bilen ska vara försäkrad.