Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
En Volkswagen GTE med Das WeltAuto-registreringsskylt

Hitta din begagnade Volkswagen

Volkswagen

Trygghet, säkerhet och kvalitet

När det kommer till begagnade bilar är det många som väljer Volkswagen. Det är nämligen en bil som är känd för sin säkerhet. Oavsett vilken modell av en begagnad Volkswagen du letar efter kan du hitta den här hos oss.

Volkswagen är en av de allra mest välkända tillverkarna i bilindustrin. Efter att ha producerat många av världens mest ikoniska fordon har Volkswagen byggt upp ett starkt anseende för hög kvalitet samt effektiva och pålitliga motorer. Populära fordon från tillverkaren som har kommit ut sedan de först etablerades 1937 inkluderar Transporter, Beetle och Golf. Det finns många olika modeller som är mycket eftertraktade på marknaden för begagnade bilar, som till exempel den superkompakta up! och Volkswagen Polo. Dessa bilar ligger på en lägre prisnivå och är därför mycket populära, både för den som letar efter en ny bil och för den som letar efter en begagnad bil.

Das WeltAuto är officiell återförsäljare av begagnade bilar från Volkswagen. Här nedan kan du söka bland alla Volkswagens begagnade bilar.

Nyhet! Kampanj

Volkswagen har en modell för alla

Från minsta up! till största Crafter – och allt däremellan

Volkswagen tillverkar bilar i många olika modeller och det är enkelt att hitta precis den bil som passar just din livsstil. Oavsett om du behöver en kompakt bil för att köra säkert och smidigt i stadstrafik, eller en stor och kraftig SUV till landsvägar, så hittar du det här. När du ska köpa en begagnad bil är Volkswagen ett bra val, för här har du både valmöjligheter och säkerhet i form av tysk ingenjörskonst. Hitta din bil direkt här.

Blå Volkswagen Golf.

Besök Volkswagens webbplatser

Mycket bagage eller smidig citybil?

Lär känna Volkswagens modellprogram

Beetle är Volkswagens retrobil och den bygger på teknik från Golf. Designen påminner om den klassiska modellen Typ 1, även kallad Bubblan, men under skalet är det en annan konstruktion och nya funktioner som gäller. Andra intressanta modeller är Volkswagen Sharan, en familjebil med upp till 7-sittplatser. Eller Volkswagen Touareg, en imponerande SUV med lyxig känsla och kraftfulla motorer.

Volkswagen Passat är en perfekt familjebil i mellanklassen med ett väl tilltaget lastutrymme. Den lanserades 1973 och är nu inne på sin sjunde generation. Generation sex, B6, tillverkades mellan 2005 och 2010 och har diesel- och bensinmotorer mellan 102 och 300 hk. Generation B7 lanserades 2011. Den går att hitta både som sedan och kombi, har bensin- och dieselmotorer mellan 150 och 300 hk. I kombiversionen är det ett väl tilltaget lastutrymme, vilket gör detta till en perfekt familjebil.

Volkswagen Polo tillhör småbils-segmentet och är en kompakt bil. Den lanserades 1975 och det finns fem generationer av modellen. Motorerna är bensin och diesel med mellan 90 och 180 hk. En av de personbilar som har fått mycket uppmärksamhet sedan den lanserades 2007 är Tiguan. Det är en kompakt SUV som i Sverige enbart finns med fyrhjulsdrift. En ny modell släpptes 2016. Utöver personbilar finns det även transportbilar från denna biltillverkare. Caddy är ett exempel på en skåpbil som används av många företagskunder, men som också går att bygga om för att passa till exempel funktionshindrade. En annan mycket populär modell är Transporter.