Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
Alla fördelar med Das WeltAuto

Fördelar med Das WeltAuto

Allt detta ingår när du köper en certifierad begagnad bil

Ett års garanti

Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet – 12 månaders garanti, lika omfattande som en nybilsgaranti.
Bytesrätt

Bytesrätt

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil i din återförsäljares sortiment så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.
Kvalitetskontroll på 122 punkter

Kvalitetskontroll på 122 punkter

Varje begagnad bil kontrolleras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick. Bilen måste vara godkänd på samtliga 122 punkter för att bli Das WeltAuto-certifierad.
Professionell rekonditionering

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen. Det betyder att du får en begagnad bil med nybilskänsla.
Möjlighet till finansiering

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.
Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats (Grundservice/Long Life Service) på en auktoriserad verkstad.
Skräddarsy din bil

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din begagnade bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör som till exempel lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar med mera.
Byt in din gamla bil

Byt in din gamla bil

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.
Provkörning

Provkörning

Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov.
Certifierade säljare – nöjda kunder

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Tio trygga löften när du köper begagnad bil av oss

Das WeltAuto är ett program från Volkswagengruppen. Det passar utmärkt för dig som vill köpa en begagnad bil med garanti och flera andra förmåner.

Alla bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. För att en begagnad bil ska bli Das WeltAuto-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll. Kontrollen omfattar 122 punkter och är ett kvitto på att bilen är i bästa skick. 

Trygga förmåner

När du köper en Das WeltAuto-certifierad bil ingår bland annat ett års garanti, bytesrätt inom tio dagar och mobilitetsgaranti. Det innebär att du kan vara trygg i ditt begagnatköp.

Återförsäljare i hela Sverige

Våra återförsäljare finns i hela Sverige – från norr till söder. I vår sökfunktion kan du enkelt filtrera och jämföra olika bilmodeller. När du hittat en bil du vill provköra hör du av dig till återförsäljaren via telefon eller kontaktformulär.

Certifierade bilar
Kvalitetskontroll på 122 punkter

Mer om vår certifiering

Kvalitetskontrollerade begagnade bilar hos Das WeltAuto
Garanti
Garanti när du köper begagnad bil

Mer om Das WeltAuto-garantin

Kvinna tittar ut genom sidorutan på bilen
Bytesrätt
Bytesrätt när du köper begagnad bil

Mer om bytesrätt

Litet barn laddar Volkswagen elbil