Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
Volkswagen ID.3 laddar med en wallbox

Bästa begagnade elbilarna och laddhybriderna

Nu skriver Volkswagen på tredje kapitlet i historieboken och temat är elektrifiering. Med visionen ”Elbilar för miljoner – inte för miljonärer” är det VW:s förhoppning att ID.3 ska få en självklar plats i folkhemmen och i våra hjärtan som nästa ”folkvagn”.

 

Volkswagen skrev första kapitlet i sin historia när de lanserade Volkswagen Typ 1 för 75 år sedan. ”Bubblan” har sedan dess nått ikonstatus. Andra kapitlet skrevs i samband med lanseringen av den omåttligt populära Golf, som när den kom var så revolutionerande att den gett namn åt en hel kategori av bilar: Golf-klassen.

ID.3 markerar startskottet för en ny era av elbilar från Volkswagen. Men elbilar och laddhybrider har funnits på marknaden ett tag, så nu finns det även begagnade alternativ. Här hittar du laddbara bilar med god körekonomi och miljövänlig profil.

Elbilens fördelar

100 % fossilfritt, och det med körglädje! Tack vare fullt vridmoment direkt, accelererar elbilen omedelbart – steglöst och ljudlöst.

  • En piggare körupplevelse – 0-60 km/h på 4-5 sekunder
  • Njut av tystnaden!
  • Effektivt energiåtervinningssystem som laddar batteriet under körning
  • Se laddnivå, aktuell räckvidd och värm upp kupén med en app

Laddhybridens fördelar

En laddhybrid har två motorer: en elmotor och en förbränningsmotor. De ger dig maximal flexibilitet vad gäller räckvidd, samtidigt som elmotorn bidrar till att sänka milkostnaden. Batteriet laddas både vid körning och via en laddbox och du kan komma upp till 50 km på ren eldrift.

  • Ingen räckviddsbegränsning när förbränningsmotorn kompletterar elmotorn
  • Pigg, energisnål och stark
  • Laddas även medan du kör
  • Den intelligenta hybriddriften sköter sig själv, men du kan också styra den manuellt om du vill
 
 

Så gör du ett tryggt köp: Välj en certifierad begagnad elbil

När du köper en certifierad begagnad elbil eller laddhybrid genom Das WeltAuto, kan du vara trygg i ditt köp. Våra tekniker går igenom bilen och kontrollerar den på 122 punkter. Endast bilar som får godkänt på samtliga punkter blir certifierade. Allt detta ingår:

Ett års garanti

Ett års garanti

Eftersom bilen är noggrant kontrollerad och genomgången ingår alltid garanti på köpet – 12 månaders garanti, lika omfattande som en nybilsgaranti.
Bytesrätt

Bytesrätt

Skulle det visa sig att du av någon anledning önskar byta till en annan begagnad bil i din återförsäljares sortiment så kan du göra det inom 10 dagar från köpet.
Kvalitetskontroll på 122 punkter

Kvalitetskontroll på 122 punkter

Varje begagnad bil kontrolleras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick. Bilen måste vara godkänd på samtliga 122 punkter för att bli Das WeltAuto-certifierad.
Professionell rekonditionering

Professionell rekonditionering

Förutom den tekniska genomgången får varje bil en ut- och invändig professionell finish innan den når bilhallen. Det betyder att du får en begagnad bil med nybilskänsla.
Möjlighet till finansiering

Möjlighet till finansiering

Precis som när du köper en ny bil kan du välja om du vill betala bilen på en gång eller dela upp din betalning till riktigt bra villkor.
Mobilitetsgaranti

Mobilitetsgaranti

Om din Volkswagen, ŠKODA eller SEAT skulle bli akut okörbar får du hjälp på plats dygnet runt – 365 dagar om året. Mobilitetsgarantin innebär att du aldrig blir stående. Förutsättningen är att din bil har servats (Grundservice/Long Life Service) på en auktoriserad verkstad.
Skräddarsy din bil

Skräddarsy din bil

Du har möjlighet att ge din begagnade bil en egen stil genom att beställa till en mängd olika tillbehör som till exempel lasthållare, barnstolar, snygga lättmetallfälgar med mera.
Byt in din gamla bil

Byt in din gamla bil

Vi testar, värderar och är självklart intresserade av att få byta in din gamla bil när du köper en begagnad bil av oss.
Provkörning

Provkörning

Självklart kan du provköra den bil du är intresserad av för att försäkra dig om att den passar dig och dina behov.
Certifierade säljare – nöjda kunder

Certifierade säljare – nöjda kunder

Vi följer upp våra kunders erfarenhet av att köpa bil hos oss och ger individuell återkoppling till säljaren. Tillsammans med vidareutbildning av vår säljkår är detta grunden för att ge dig bästa möjliga omhändertagande.

Elbilar

Laddhybrider

Hitta din elbil eller laddhybrid här

Mer information