Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
En tjej med långt hår ler mot kameran. I bakgrunden står en kille vid en bil.

Byt bil om du inte är nöjd

Funderar du på att köpa bil, men är lite osäker på vilken modell? Hos Das WeltAuto får du alltid 10 dagars bytesrätt på certifierade bilar – så du kan köpa begagnat utan oro. 

Att investera i en bil är inget du gör i en handvändning, speciellt inte om bilen är begagnad. Den ska ju passa både livsstil, behov och personlighet. Det är lätt hänt att du köper en begagnad bil som uppfyller kvalitetsstandard, är snygg och skön när du provkör, men som visar sig vara helt fel för dig. I vanliga fall är det i princip omöjligt att lämna tillbaka en felfri begagnad bil – hos Das WeltAuto är det möjligt.

När du köper en Das WeltAuto-certifierad bil ingår alltid bytesrätt inom tio dagar efter att din bil har levererats. Du kan då byta till en annan bil i återförsäljarens lager av begagnade bilar. Exempelvis en Skoda Octavia eller varför inte en Volkswagen Passat med flera olika tillval, som dragkrok och parkeringsvärmare? På Das WeltAuto kan du skräddarsy din egen bil nästan som om den vore ny. Kanske letar du efter ett specifikt bilmärke, modellår, miltal eller drivmedel? Eller varför inte gå in på djupet riktigt ordentligt och välja fyrhjulsdrift, soltak och interiörutrustning? Allt detta och mycket mer kan du söka efter i vår avancerade sökning på startsidan.