Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer

Nu är det läge för begagnad bil

I rådande tider kanske du inte känner det så lockande att ta stora lån för att köpa ny bil. Kanske vill du inte heller binda upp dig på långa leasingavtal. Kan en begagnad bil vara lösningen? Begagnade bilar kommer i alla prisklasser, och du kanske till och med kan köpa en kontant och slippa ta lån?

Se alla bilarna hemma från din vardagssoffa

Våra återförsäljare har öppet som vanligt och du kan känna dig trygg med att vi vidtagit åtgärder för att förhindra smittspridningen av covid-19. Men du behöver inte längre åka till bilhallen för att titta på bilar. Du kan i lugn och ro leta bil från tryggheten i ditt vardagsrum.

På vår webbplats kan du filtrera på exempelvis märke, modell, pris eller mätarställning. När du hittar en bil du gillar är ett tips att klicka på det lilla hjärtat för att spara den bland dina favoriter. Då blir det lätt att hitta den igen. Du kan också jämföra dina favoritbilar sida vid sida.

Alla våra bilar och all information om dem är bara ett knappptryck bort.

Garanti och bytesrätt gör begagnatköpet tryggt

Ibland kan det kännas osäkert att köpa en begagnad bil. Tänk om det är något fel på den? Hur kan jag bedöma om det är ett bra köp? Du behöver inte vara expert på bilar, Das WeltAuto gör kvalitetskontrollen åt dig. Våra servicetekniker går noggrant igenom alla begagnade bilar som kommer in. Motor, växellåda, avgasrening, bromsar, däck och kaross är några av de huvudpunkter som vi undersöker. Endast de bilar som får godkänt på samtliga 122 punkter blir certifierade.

Om du köper en Das WeltAuto-certifierad bil behöver du inte oroa dig för att det ska vara några fel på den. Du får dessutom 1 års garanti och bytesrätt gäller i 10 dagar om du ångrar köpet. Det är tryggt!

Och du: en certifierad bil kostar inte mer än en som inte är det.

Kryssa i DWA-certifierad så hittar du alla kvalitetstestade och godkända bilar direkt. 

Andra bra länkar:

Få svar om bilen hemifrån

När du hittat en bil som verkar intressant kan du snabbt och enkelt skicka iväg dina frågor till återförsäljaren i ett formulär genom att klicka på kuvertet. Snabbast svar får du om du ringer. Klicka på telefonen så visas telefonnumret direkt.

Att provköra en bil under en pandemi

Även om det känns oroligt just nu i vår omvärld och vi alla har ett ansvar att minska spridningen av covid-19, så vill vi ändå rekommendera att du provkör bilen innan du köper den. Våra återförsäljare har vidtagit en rad åtgärder för att du som kund ska känna dig trygg när du besöker oss.

Om du känner dig orolig kan du ringa innan, så kommer vi ut till dig med bilen. Då slipper du att gå in. Du får också sitta själv i bilen och vi håller behörigt avstånd. Alla bilar rengörs och desinficeras både före och efter provkörningen. Detta gäller även nycklarna.

Vi hoppas att du hittar din drömbil. Tveka inte att prata med våra återförsäljare om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Här har vi samlat några tips om vad du kan tänka på när du provkör en begagnad bil.

Några populära begagnade bilar just nu