Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
En tjej med långt hår ler mot kameran. I bakgrunden står en kille vid en bil.

Nya bilar för snabb leverans

Är du ute efter en ny bil av 2022 års modell kan du få den levererad redan idag hos Das WeltAuto. Vi finns hos Volkswagen, SKODA och SEAT-återförsäljare i hela landet och erbjuder bilar av alla märken.

Leveranstid bil

Halvledarbrist, bristen på komponenter och flaskhalsar i de globala logistikkedjorna har satt käppar i hjulen för nybilsproduktionen under en längre tid nu, och väntetiden för dig som vill köpa en ny bil kan vara så lång som 6-12 månader för att få den levererad, beroende på bilmodell. Dessa långa leveranstider är något av ett rekord, och inget som bilbranschen tidigare upplevt. För Volkswagen räknar man med att du som beställer en bil idag får vänta på den ända tills i höst, och väntetiden är ännu längre för nya elbilen ID.4.

Den här problematiken riskerar att hänga kvar länge. Flera bedömare spår att det inte kommer att vara helt löst förrän någon gång in i 2023.

bild

Hög efterfrågan = extra bra betalt när du säljer din bil till oss

Efterfrågan ligger dock kvar på en hög nivå, vilket gjort att bilhandlarnas begagnatlager också krympt avsevärt på sistone och drivit upp priserna på begagnade bilar. Har du en begagnad bil att sälja? Vi köper den gärna. Just nu får du extra bra betalt!

Läs mer om att sälja din bil till oss

Så här slipper du vänta på din nya bil

Trots detta finns det åtskilliga fina och nya bilar kvar i lager för dig som behöver få hem en ny bil redan idag. Och kan du tänka dig att bredda ditt sökande till en begagnad bil av 2021 års modell, så hittar du just nu nära 300 stycken i våra lager.

Se alla 2021 års bilmodeller för för leverans idag

bild

Hitta din drömbil hos Das WeltAuto

Botanisera gärna bland alla våra tusentals begagnade bilar för direkt leverans. Du kan filtrera på märke, modell, utrustningsnivå, pris, årsmodell, mätarställning, bränsle, växellåda och ort mm. Kryssa i DWA-certifierad längst upp till vänster, så visas bara bilar som blivit godkända i en omfattande kvalitetskontroll och som säljs med 1 års garanti och 10 dagars bytesrätt.