Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
Familj bredvid en VW Passat

Ett tryggt bilköp

Det är tryggt att köpa bil från Das WeltAuto

Att andrahandsvärdet på nya bilar sjunker redan när de rullar ut från återförsäljaren är allmänt känt. Många föredrar därför att köpa en begagnad bil istället och många köper sin bil direkt från andra privatpersoner. Tyvärr innebär det även att du som köpare står väldigt oskyddad. Hos Das WeltAuto finns lösningen på problemet.

Att köpa en bil är ett stort beslut och det är mycket pengar som ska investeras. Vi på Das WeltAuto vill göra det så säkert och smidigt som möjligt för dig som går i köpetankar. Därför gör vi alltid en omfattande, 122 punkter lång, kvalitetskontroll på samtliga bilar, så att du ska känna dig trygg både inför och efter ditt bilköp.

Das WeltAuto. Ett tryggt bilköp 

Noggrant testade bilar

Noggrant testade bilar

Pilar som visar på bytesrätt

1 års garanti

Sköld med bil för att visa skydd

Bytesrätt i 10 dagar

Certifieringen

En Das WeltAuto-certifiering betyder att bilarna inte får vara äldre än fem år och inte körts längre än 12 000 mil. Vi ser till att det alltid är kunnig servicepersonal som utför kontroller och certifieringen av bilarna. Detta garanterar att de begagnade bilarna är i bästa tänkbara skick när de säljs vidare.

Bilarna måste även vara i originalskick, det vill säga att de inte har modifierats eller trimmats på något sätt. På så sätt får du en nybilskänsla, men för ett billigare pris.

Garanti

Vi vill inte att du ska köpa grisen i säcken, därför ökar vi på tryggheten genom vår unika ettåriga garanti. Det är precis samma garanti du får när du köper en ny bil, vilket betyder att den täcker skador och fel utan någon milbegränsning.

Bilarna

Vi samlar bilarna från våra återförsäljare på en hemsida vilket gör att du som köpare kan välja mellan ett flertal märken, färger och modeller. För dig som är ute efter något mer specifikt finns det möjlighet att söka på utrustnings- och drivmedelsnivå.