Covid-19: Vi bryr oss om din hälsa! Läs mer
Volkswagen återförsäljare - vi köper din bil

Vi köper din bil

Just nu får du extra bra betalt om du säljer din begagnade bil till någon av våra återförsäljare hos Volkswagen, ŠKODA eller SEAT. Vi köper gärna din bil oavsett om du vill lämna den som inbyte vid köp av ny eller begagnad bil, eller om du hellre vill ha betalt kontant. Och oavsett vilket märke det är på bilen.

Vi köper begagnade bilar av alla märken

Oavsett om du kör VW, ŠKODA, SEAT eller Volvo, BMW eller Toyota, så köper vi gärna din bil av dig. Alla märken välkomnas för en värdering! Så passa på nu, när priserna på begagnade bilar är som högst. Här hittar du din närmsta återförsäljare:

Få extra bra betalt för din begagnade bil

Halvledarbrist, komponentbrist och produktionsstopp har gjort att det inte tillverkas på långa vägar så många nya bilar som det finns efterfrågan på. Det har lett till ett enormt sug på begagnade bilar, med kraftiga prisuppgångar som följd. Därför är det nu säljarens marknad. Så om du har en begagnad bil ståendes, passa på att sälja den nu till toppris. Chansen är stor att du aldrig får bättre betalt för din begagnade bil än vad du kan få just nu.

Våra återförsäljare söker med ljus och lykta efter begagnade bilar, och står redo att ta emot och ge dig en värdering på din begagnade bil. Så passa på nu: Besök en av våra återförsäljare redan idag!

Sälj din bil till oss: Snabbt, smidigt och tryggt

Att sälja bilen kan vara ett tidsödande projekt. Om du väljer att sälja din bil till någon av våra återförsäljare, så besparar du dig en massa besvär. Du slipper annonsera och du slipper lägga tid på att träffa intresserade köpare och sälja din bil själv. Och du slipper osäkra betalningsöverföringar från privatpersoner du aldrig tidigare har träffat.

Hos Das WeltAutos återförsäljare får du en kontaktperson som assisterar dig hela vägen. Det har aldrig varit enklare att sälja din begagnade bil!

Gör så här:

  1. Kom in till någon av våra återförsäljare
  2. Vi värderar din bil
  3. Du får pengarna på banken direkt
  4. Vi sköter allt pappersarbete kring ägarbytet

Du förbinder dig inte till någonting och värderingen av din bil kostar dig ingenting. Du väljer själv om du vill acceptera budet eller inte. Om du väljer att sälja din bil till oss, behöver du bara tömma den på dina personliga ägodelar - resten sköter vi.

Här hittar du din närmsta återförsäljare:

Hitta en ny begagnad bil