1 Begagnad bil för Volkswagen up! e-up!

Das WeltAuto. Garanterat bra.
Volkswagen Sedan Begagnad bil i Kista

Billån erbjuds med restskuld där bilen fungerar som säkerhet. Finansieringen följer bilens värdeminskning vilket ger en lägre månadsbetalning och att du kan byta till ny bil oftare.

X

164 74 Kista km bort
Växellåda: Automat
Färg: Vit
Miltal: 397 mil
Effekt: 60 kW (82 hk)
Drivmedel: Eldrift
Modellår: 2019
20 av 1 erbjudande annonser för Volkswagen up! e-up! Begagnad bil
1

Volkswagens e-up! - för dig som vill köpa en begagnad men miljövänlig bil

När Volkswagen e-up! lanserades under 2012, visade det tyska företaget att de ville vara med i den ekologiska övergången, genom att slå sig in på marknaden för el-bilar. Designad främst för stadskörning, är det här den första 100-procentiga elbilen från Volkswagen-gruppen. Den följdes 2014 av sin storasyster i den berömda Golf-serien: Volkswagen eGolf. På Das WeltAuto hittar du en lista över annonser för Volkswagen e-up!, och du kan snabbt köpa din begagnade bil till det bästa priset.

Volkswagens första elbil

Volkswagen e-up! presenterades 2009 som en konceptbil på Frankfurt Motor Show. Det är en nollutsläppsbil som har marknadsförts av det tyska företaget sedan november 2013. Till skillnad från hybridmodellerna som kombinerar en bensinmotor och ett elektriskt batteri, är Volkswagen e-up! en av de första bilarna som drivs enbart av elektrisk kraft. För närvarande konkurrerar den med företag som Tesla, Mercedes, BMW, Volvo och Nissan. Volkswagen e-up! har blivit en populär stadsbil för miljömedvetna förare och kommer utan tvekan uppskattas även under de närmsta åren.

Smart design och avancerad utrustning

Volkswagen e-up! förför bilälskare, med sin kompakta 4-sits-modell, delat baksäte och hela 250 liters lastutrymme. Den innehåller också en mängd utrustning för permanent körkomfort, såsom multifunktionell läderratt, karakteristisk instrumentbräda och dubbla golv i lastutrymmet med förvaringsfack för kablar. Volkswagen e-up! levereras med två laddningskablar – den första för hemmet och den andra för laddstationer. Ett annat kännetecken är att batteriet är integrerat i chassit och inte i bagageutrymmet, vilket är fallet med batterier hos en del konkurrerande modeller.

En av marknadens bästa el-bilar när det gäller självständighet

Volkswagen e-up! är utrustad med en elektrisk motor på 60 kW (82 hk) som är helt ljudlös. Den har ett vridmoment på 210 Nm, och accelererar från 0 till 100 km/h på 12,4 sekunder. Topphastigheten är 130 km/h. Precis som de flesta elbilar finns den endast tillgänglig med automatlåda. När det gäller räckvidd kan modellen täcka ett maximalt avstånd på 165 km med full laddning. Den har också ett kopplingssystem, kallat CCS (Combined Charging System) - en teknisk innovation som återladdar minst 80 procent av batteriet vid 30 minuters laddning.

Kör elbil – köp en begagnad Volkswagen e-up!

Volkswagens e-up! är ett renare alternativ än en hybridbil, och är främst avsedd för dig som vill bidra till energiomställningen. Paketerad i en raffinerad, men mycket funktionell finish, har denna lilla elektriska stadsbil en förförisk design, med all nödvändig utrustning för att garantera dig säkerhet, pålitlighet och körkomfort vid din dagliga pendling. Volkswagens e-up! – en försäkran om en ren, praktisk och tyst bil! Använd vår sida för att jämföra alla annonser för Volkswagen e-up! i ditt närområde och snabbt hitta det bästa erbjudandet! Kontakta en bilhandlare i din närhet för en provkörning och mer information om finansiering och försäkring.
Tack!

Din förfrågan är skickad. Återförsäljaren kommer att kontakta dig inom kort.

Ok
Tack!

Din förfrågan är skickad. Vi ser vilken bil som fångat ditt intresse och kommer att ge dig en offert.

Ok
Tack!

Bilen är nu delad

Ok
Någonting gick fel.

Ett fel uppstod när din fråga bearbetades. Vi ber om ursäkt och ber dig försöka igen

Om inte det här ger något resultat, var vänlig försök senare

Ok
Någonting gick fel.

Ett fel uppstod med din delning. Vi ber om ursäkt och ber dig försöka igen.

Om inte det här ger något resultat, var vänlig försök senare

Ok
X
Välkommen till vår nya webbplats

Vi har lanserat en ny version av dasweltauto.se. Därför fungerar inte denna länk längre.

Fortsätt
Open Redirect Overlay
X
Sökförfrågan

Din sökförfrågan har blivit aktiverad. Tack för att du sparat din sökning. Från och med nu kommer alla nya bilar som matchar din sökning att skickas till dig via e-post.

Stäng
Open Redirect Overlay
X
Vi beklagar!

Alla funktioner är inte tillgängliga incognito, var vänlig och använd din vanliga webbläsare för att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.

Stäng
Open Redirect Overlay
X
Ta bort sökförfrågan

Din sökning har tagits bort.

Stäng
Open Extend Overlay
X
Utökning av sökförfrågan

Tack. Din sökförfrågan har förlängts med 30 dagar

Stäng